lauantai 25. maaliskuuta 2017

ALTTARITAULU



















                       





5 kommenttia:

  1. Masentuneiden kirkon alttaritaulu.

    Epätoivon alttaritaulu.

    VastaaPoista
  2. Alttaritaulusi mielestäni kuvaa kristillisen kilvoittelun vaihetta. Pimeää aikaa. - Jos pimeä aika ei koettele niin silloin kilvoittelusta on mahdotonta puhua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Idea syntyi noista aiemmista keskusteluista. Blogi ruokkii tekijäänsä. Jokin aineellisen elämän ja pyhyyden litto on tässä mielessäni.

      Poista
  3. Arvelen että tulkitset sitä toisin kuin minä. - Mutta itse kerroin kuinka kuvasi auttoi tänään minua.

    Kuvasi on minulle myös Auschwitzin alttaritaulu.

    VastaaPoista
  4. Marjatan empattiseen kysymykseen helpotus. En ole tietenkään rikosta tms. tehnyt! Asia liittyy talous- ja asuntopuolen ongelmaan eikä ratkea marssimalla pankkiin, vaikka olemme töissä. Helppo laskea mistä on kysymys. Asia voi tuntua triviaalilta kaiken maailman pahan keskellä, mutta ahdistus on aika iso, kestänyt jo pitkään ja on paljon suurempi kuin aikaisemmat "henkiset" ahdistukset ja jatkunut jo aika pitkään. Liha näköjään voittaa mennen tullen hengen. Sitä haluaisi tarjota esim. murrosikäiselle lapselleen tämän vaikena vuotena kodin, jossa naapurit eivät häiritsisi koko ajan ja jossa voisi olla suht normaalisti. Syntyy katkeruutta niitä kohtaan jotka varmistetuista olosuhteistaan mestaroivat miten asioista tulisi ajatella ja ovat itse kaukana tälläisistä kuvioista. En tarkoita tietenkään ketään täällä. Jatkan nyt kuitenkin poissaoloani tällä kertaa ihan oikeasti, sillä ahdistukseni ei voi olla purkautumatta kommentteihini. Pitäisi kääntää toinen poski, mutta ihminenkin on myös eläin. Kun jostain sais sen pienen reviirin jossa itse saisi päättää edes hiljaisuudesta ja äänestä. Hollywoodilaisilla hyvillä humaaneilla ihmisillä on Muurit ympärillään. Mäkin olen alkanut haaveilla seinästä jota voisi alkaa pitää kotiseinänään, vaikkakin vuokrattuna.
    Huomatkaa: olen siis ihan oma itseni:) Pakko pärjätä. Jos joku toivoo hyvää tai rukoilee, se auttaa, uskon.
    Ja nyt mä jatkan hiljaisuutta täällä ihan oikeasti...teidän jutuistanne nauttien )

    VastaaPoista