maanantai 7. lokakuuta 2019

KANNATTAJIEN VELVOLLISUUDESTA

Greta on nyt menossa Perun kokoukseen vaarallisen viidakkotien läpi. Kukaan ei tietenkään tiedä paljonko kyse on jo pakkomielteestä, mutta nuorten joukkokokoontumisissa pitäisi nyt näkyä kylttejä joissa lukee:

"GRETA! SINUN EI TARVITSE ENÄÄ TODISTAA MITÄÄN. TERVEHDYS VIDEOITSE RIITTÄÄ MEILLE. ME JATKAMME TÄSTÄ."

Minusta se on jo heidän velvollisuutensa. Muten käy niin, että kaikki jotka puhuvat hänen jaksamisestaan, koetaan hänen vastustajinaan ja se saa hänet vain yrittämään enemmän.


4 kommenttia:

  1. Myös vanhemmat voisivat sanoa sanansa. Greta on alaikäinen. Minusta tämä menee suoraan sanottuna pelleilyn puolelle ulkopuolelta katsoen: ei mitään tekemistä enää kohtuuden tai ilmastomuutoksen vastustamisen kanssa. Greta voisi varmasti käyttää pienkonetta, edistyksellistä kuumailmapalloa tms. tai tosiaan lähettää videoviestin, jos hän ajattelee hyvin konkreettisesti hiilijalanjälkeä. Eri asia on, jos Greta innostui seikkailusta viidakossa.

    VastaaPoista
  2. Video riittää. Hyvä tarkoitus alkaa jo kääntyä nyt itseään vastaan.

    VastaaPoista
  3. Tässä on sekin vaara, että jos Greta vetää överiksi, porukka alkaa vaatia dokumentointia näistä siirtymistä. Tämä tuli esiin jo sen New Yorkin venematkan kohdalla: jotkut väittivät, että Greta näyttäytyi vain kuvissa, joissa oli mannerta näkyvissä jne. Alettiin epäillä erinäisiä jippoja. No, tämähän on sivuseikka, mutta tuossa imagonrakentamisessa kannattaisi olla huolellinen - siinä on kuitenkin sen verran iso tiimi takana - ettei tosiaan käänny koko juttu itseään vastaan. Alkaa muistuttaa tietoista pyhimyskuvan rakentamista, joka ei koskaan toimi kovin pitkään.

    VastaaPoista