lauantai 1. joulukuuta 2018

UPEA CHRISTER KIHLMAN

https://www.google.fi/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://arenan.yle.fi/1-50014243&ved=2ahUKEwiHytbqrf7eAhVDp4sKHZ_5AtQQFjAAegQIBRAB&usg=AOvVaw0WEl6f1-HJ1QATkk6upQda

3 kommenttia:

  1. Huh, katsoin just Arenasta. Hieno haastattelu. Juuri noin avoimesti kun kaikki ilmaisivat itsensä, pelkäämättä, meillä kaikilla voisi olla paljon parempaa. Haastattelussa yksi kohta oli mullekin omakohtainen.
    Ja muutenkin hienoa kun elämäänsä voi uskaltaa kuvata myös väärien valintojen sarjana. Kenelläpä niitä ei olisi monia! Omaan elämäänsä jonakin oikein täyttyneenä polkuna ei kannata ihastua. Kuten ei itseensäkään. Siitä Kihlman oli kaukana.

    (Sivujuonteena sitten tuo autofiktio. Onhan noita muita ollut ennen Knasua toki. Tikkanen on tullut aina ensimmäisenä mieleen. Ja loistava Tito Collianderin kirjasarja syntymästään 60-luvulle. Siinä mm. yksi parhaista 20-luvun kuvauksista mitä olen lukenut.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ollutkin mahtava. Jotenkin kun ihminen on auki, se on valtavaa.

      Noita on kyllä. Tikkaseen pitää tutustua.

      Poista
  2. Katsoin minäkin Kihlmanin haastattelun. Rehellinen, kirkas, selittelemätön. Jossakin mielessä myös rehellinen siinä, että niillä valinnoilla, joita CK on tehnyt, lopputulos on tuo. Mutta hän itse ei ole sisäisesti ristiriitainen vaan myöntää tekojensa ja valintojensa seuraukset - ja paljon on varmasti sellaista ympäristöstä johtuvaa mitä ei ole itse voinut - omassa rehellisyydessä - millään valita.

    VastaaPoista