perjantai 7. lokakuuta 2016

HERTTA



6 kommenttia:

  1. Mun blogissa on Lidia ja sen melkein nukahdus Mark Twainin tekstin edessä. Sitaatti on kyllä hyvä, sen voi suurentaa ja tehdä siitä pahus vie vaikka huoneentaulun. Lidian naama näkyy tossa mun kuvassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovatko muuten ne (luonto)kuvat joita blogissas on, sun ottamia? Pidän paljon! Impressioita...

      Poista
  2. Juha, mun ottamia tietenkin, siitä asti kun sain Ruotsista kesälomarahaa, rahat ovat menneet kameraan ja filmiin. Tää digijuttu on kyllä vähän eri, ei jaksaisi justeerata. En tiennyt mitään niin hauskaa kuin olla pimeähuoneessa kehittämässä mv-kuvia yliopistoaikoina. Antoivat onneksi olla paljon sulkemisajan jälkeenkin.

    Kuvan ottaminen on meditaatiota maisemassa. Täällähän ne ovat kaupunkimaisemia, valitettavasti.

    Mites Hertta voi, kuinka vanha on ja muuta? Lidia löytyi pihalta harhailemasta, tuli meille asumaan, kesykissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hertta, ehkä noin 3-4 vuotta, nukkuu autuaasti kirjahyllyn päällä ja Minja, noin 2, tuossa leikkii. Minjakin vaikka jo aikuinen jotenkin adhd. Hertta ei jaksa sitä. Ovat ei planeetalta. Kissatalosta haettu kummatkin, Minja Vaasasta ja Hertta Sjoelta. Minja lähtee toisen tyttären kanssa maailmalle kunhan se aika koittaa. Kummatkin hyväs kunnoss. Siis kissat.

      Poista
    2. Nuo kuvat ilmaisevat kissojen eron mainiosti.

      Poista
  3. Meillon aina (siis kohta 47 vuotta) ollut kissoja. Lidia on ensimmäinen joka nukkuu omituisesti leuka pitkällä ja sen pään varassa. Lapsuuskotona oli koira, mutta vain kesäisin (siis mökillä), koska talvisin se vahti isoäidin taloa.

    VastaaPoista